CAMILLA PIHL DENIM

Camilla Pihl jeans og jakke
Er det et plagg du bør ha i garderoben denne sesongen så er det et par klassiske jeans fra Camilla Pihl. Kolleksjonen består av tre ulike jeansmodeller, shortser, kjoler og denimjakker.
I følge Camilla Pihl selv er tanken at du skal finne buksen du har lett etter hele livet. Med dette som utgangspunkt har hun designet tidløse jeans som er laget for å vare gjennom flere sesonger. De tre modellene består av en laidback, slouch jeans, en cropped og en highwaist jeans. I tillegg består kolleksjonen av denimshorts, en jeanskjole og jeansjakke. 
Holly light blue er perfekt til vår og sommersesongen. Den har en bleket og uformell look, med slitte detaljer i kantene. Camilla Pihl Holly er en jeans som du vil ha i garderoben i årevis. Passer perfekt sammen med Camilla Pihl Pippa Rib Tskjorte, bluser og kan kles opp og ned etter anledning. 
 
Camilla Pihl Luca jeans Kjøp Camilla Pihl Luca Jeans
Camilla Pihl Luca er en highwaist jeans designet for å gi deg flatterende hofter og fremheve midjen. Luca jeans ettersitter midjen, hoftene og lårene, med rette ben. Med sin fulle lengde er dette en allsidig jeans som passer til alle årstider. En garantert garderobefavoritt. Når Camilla Pihl designet denne jeansen ønsket hun å lage en jeans som skaper en elegant og klassisk look. En god jeans som passer alle fasonger og størrelser. 
Billie jeans fra Camilla Pihl 
CAMILLA PIHL BILLIE

Camilla Pihl Billie er en slough jeans med en relaxed fit. Den sitter løst og er den ultimate jeansen på grunn av sin magiske komfort. Kommer i den perfekte sorte, steinvaskede vasken.
 

You may also like

se alt
Example blog post
Example blog post
Example blog post