Camilla Pihl Highsummmer

Camilla Pihl Hyro Skirt


En av våre favoritter er det nyeste tilskuddet til Camilla Pihl Wear - Camilla Pihl Hyro Skirt som kommer i to nostalgiske print som er bare helt magiske. Hyro Skirt kan styles sammen med matchende top eller med en enkel t-skjorte til hverdags.


Sirina Top komme i de samme printene som Hyro Skirt og gir deg en elegant look om du skal i bryllup, konfirmasjon eller andre festligheter. Til hverdags styler du den sammen med et par hvite Holly jeans eller dressbuksen Adonis for en mer formell look.

Camilla Pihl Hyro Skjørt

Inspirert av vakre solnedganger har Camilla Pihl nok en gang designet en fantastisk sommerkolleksjon. Florlette topper, vakre bluser, hvite jeans og de perfekte sommerkjolene er bare noe av det du kommer til å ville investere i fra denne sesongen.

Camilla Pihl skjørt og bluse
Camilla Pihl Hyro Skirt er et allsidig skjørt som raskt vil bli en go-to i garderoben din.
Camilla Pihl Sirina
Camilla Pihl Sirina kommer i to vakre pastellfarger.

Camilla Pihl Mindy Blazer


Camilla Pihl Mindy Blazer kommer denne sesongen i en klassisk creme tone med matcende shorts og dressbukse.

Camilla Pihl Malou
Camilla Pihl Malou kommer i fargen sort og cremé.

Beach essentials

Beachwear fra Camilla Pihl er et must i kofferten om du skal til varmere strøk i sommer. Er det en trend du ikke skal gå glipp av denne sommeren er det alle de vakrene crochet kjolene.

Camilla Pihl Basilia Dress
Basilia-kjolen er et must have til feriegarderoben, og et perfekt valg for lange dager på stranden med påfølgende restaurant-besøk.
Camilla Pihl Daphne Dress
Daphne Dress fra Camilla Pihl passer perfekt over badedrakten på vei til stranden. Med sine lange ermer vil Daphne Dress også være et godt valg på sene sommerkvelder.

KJOLER TIL BRYLLUP

Skal du i bryllup og leter etter den perfekte lange kjolen? Utforsk vårt store utvalg i kjoler fra Camilla Pihl.

Camilla Pihl Wear

Med sin inspirerende stil har Camilla Pihl blitt manges go-to når det kommer til moteklær. Hennes visjon er å designe klassiske plagg med en moderne vri som appellerer til et bredt spekter av kvinner som ønsker å bygge en klassisk basegarderobe.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post