RETUR & ANGRERETT

I følge lover og regler har du alltid angrerett innen 14 dager, dette gjelder fra du har mottatt varen. Velger du å sende tilbake varen må du selv dekke returen og alle merkelapper og evt. emballasje må være intakt. Du har 14 dager på å sende tilbake varen fra vi har mottatt din beskjed om å benytte angreretten. Har du fått feil eller en defekt vare dekker vi returkostnaden. Retten til å klage på et defekt produkt gjelder i henhold til gjeldende forbrukerlovgivning.

FRAKT

Hos vår nettbutikk er det fast frakt på kun kr 50 på alle varer. Ønsker du å bytte varen må du selv ta kostnaden dette vil medføre. World wide shipping 200 NOK.

RETUR

Ønsker du å bytte eller returnere en vare er det du selv som må stå for porto.
1. Fyll ut vedlagt returskjema, og legge dette sammen med varen du ønsker å returnere.
2. Pakk varen forsvarlig slik den er godt beskyttet.
3. Send pakken til: Th.Dale AS, Parkgata 8, 6003 Ålesund

LEVERING

Vi tar forbehold om at varen kan være utsolgt selv om det står at den er på lager. Dette er pga vi har flere butikker og et stort vareforhold. Vi vil selvfølgelig gjøre vårt ytterste for å holde dette oppdatert til en hver tid. I perioder hvor det er meget travelt kan dette avvike noe. Skulle vi beklageligvis være utsolgt for en vare du bestiller vil du motta en e-post om dette. Vi fraskriver oss alt ansvar for skade/ ulempe som kan komme av overdratt leveringstid. Leveringstid er 2-5 arbeidsdager. Varene blir ekspedert etter den rekkefølgen bestillingene kommer i, er det stor pågang kan leveringstiden overskrids noe.

Mottar du en pakke som er tydelig skadet må du returnere denne uåpnet. Blir pakken ikke hentet forbeholder vi oss retten til å pålegge deg en ekspederingsavgift på kroner 149,-

BETALING

Prisene er oppgitt i norske kroner og er inkludert 25% merverdiavgift.

 Vi tilbyr disse betalingsalternativene:
- Visa
- Mastercard
- Faktura/ Klarna

Ved betaling med kort forbeholder vi oss seg retten til å kontrollere kortets gyldighet, adresseopplysningene på kjøperen og at det er dekning for kjøpesummen. Vi forbeholder oss også seg retten til å kunne annullere kjøpet.

 

ALDERSGRENSE

Bestillinger av personer under 16 år kan vi i følge loven ikke ekspedere. Vi har 16-årsgrense ved kontantkjøp og 18-årsgrense ved kort- og kredittkjøp.

 

FARGER & BILDER

Vi garantere ikke at fargene på plaggene blir gjengitt 100% gjennom vår nettbutikk. Fargene som gjengis kan fremstå som forskjellige, alt etter hvilken skjerm du sitter på. Bildene er kun en illustrasjoner på varene, og ikke en eksakt pekepinn på produktets opprinnelige utseende.