RETURN AND WITHDRAWAL

According to laws and regulations, you always have the right of withdrawal within 14 days, this
applies from the time you received the goods. If you choose to return the item, you must cover
the return yourself and all labels and any packaging must be intact. You have 14 days to return
the item from we received your message to use the right of withdrawal. If you have a mistake or
a defective item, we will cover the return cost. The right to complain about a defective product
is in accordance with current consumer law.

SHIPPING AND VAT

You do not pay norwegian VAT in our webshop. Your custom will add the VAT when you receives your package. World wide shipping 200 NOK.

HOW TO RETURN:

If you want to exchange or return an item, you have to pay for the postage yourself.
1. Fill out the enclosed return form and add this with the item you want to return.
2. Wrap the item properly so it is well protected.
3. Send the package to: Th.Dale AS, Parkgata 8, 6003 Ålesund

DELIVERY

We reserve the right to sell out even though it is in stock. This is because we have several stores and a large product relationship. Of course, we will do our utmost to keep this up to date at all times. In times when it is very busy, this may differ slightly. Should we regret to be sold out for an item you order, you will receive an email about this. We disclaim all liability for damage / inconvenience that may arise from the delivery time assigned. Delivery time is 2-5 working days. The goods are shipped according to the order the orders come in. If the delivery time is high, the delivery time can be slightly exceeded.

If you receive a package that is clearly damaged, you must return it unopened. If the package is not picked up, we reserve the right to impose a handling fee of NOK 149, -

 

PERSONVERNERKLÆRING

Personvernerklæringen handler om hvordan Dale samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

Dale, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og sende oss en henvendelse via vårt kontaktskjema. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

 

WEBANALYSE

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Cateno benytter Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

 

SØK

Dale lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

 

DEL/TIPS- TJENESTE

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

 

SIDE- OG TJENESTEFUNKSJONALITET 

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

BETALING

Prisene er oppgitt i norske kroner og er inkludert 25% merverdiavgift.

 Vi tilbyr disse betalingsalternativene:
- Visa
- Mastercard
- Faktura/ Klarna

Ved betaling med kort forbeholder vi oss seg retten til å kontrollere kortets gyldighet, adresseopplysningene på kjøperen og at det er dekning for kjøpesummen. Vi forbeholder oss også seg retten til å kunne annullere kjøpet.

 

ALDERSGRENSE

Bestillinger av personer under 16 år kan vi i følge loven ikke ekspedere. Vi har 16-årsgrense ved kontantkjøp og 18-årsgrense ved kort- og kredittkjøp.

 

FARGER & BILDER

Vi garantere ikke at fargene på plaggene blir gjengitt 100% gjennom vår nettbutikk. Fargene som gjengis kan fremstå som forskjellige, alt etter hvilken skjerm du sitter på. Bildene er kun en illustrasjoner på varene, og ikke en eksakt pekepinn på produktets opprinnelige utseende.