Christian Aks

Klassiske klær med en twist

Season-LESS, age-LESS og effort-LESS er bare noen av verdiene som kjennetegner jakker, gensere og skjerf fra Christian Aks. Med en visjon om å designe tidløse klær med en twist har Christian Aks skapt et merke for deg som har en klassisk stil. Med klær fra Christian Aks i garderoben vil du ha allsidige plagg som går sammen med det meste.

AKS Akila JAKKE

Akila jakke fra Aks kommer i flere farger og er seasonless som gjør at den passer uansett årstid og anledning. Dette er en jakke som passer like godt til jobbantrekket, som når du ønsker et avslappet look hjemme sammen med et par varme tøfler. Dette er en jakke som holde deg varm samtidig som den tilfører det lille ekstra til antrekket ditt. Du kan style den med en vid bukse og deilige baseplagg, eller over en jakke eller kåpe på kaldere dager.

Tidløse gensere

Et must i en hver basegarderobe er et par klassiske gensere i nøytrale farger. Christian Aks designer gensere i kvaliteter som er ment for å vare.

Mina skjerf

Tilfør det lille ekstra til antrekkene dine med Mina skjerf. Den ultimate kombinasjonen av tidløs eleganse og komfort, samtidig som skjerfet holder deg varm.

Mina skjerfene er lett gjenkjennelige med sitt enkle og sofistikerte design som Christian Aks er kjent for. Det tidløse designet gjør Mina skjerf enkelt å kombinere med resten av garderoben din - uansett sesong.