UGG Tasman

UGG Tasman har blitt et ikon i moteverden - den perfekte kombinasjonen av klassisk design, komfort og stil. Tasman har raskt blitt en favoritt blant både dame og herre på grunn av sitt tidløse design og førsteklasses materialer. Er du på jakt etter en perfekt hverdagssko som både er trendy og komfortabel, er UGG Tasman skoen du skal investere i.

Shop din favoritt

Slik vedlikeholder du Ugg Tasman

For å sikre at dine UGG Tasman holder seg i topp stand, er det viktig å ta vare på dem på riktig måte. Bruk en vann- og flekkbeskyttelsesspray spesielt laget for saueskinn for å beskytte skoene mot fuktighet og smuss. La dem tørke naturlig ved romtemperatur og unngå direkte varme.

Hvorfor er UGG Tasman så unik?

Det karakteristiske båndet rundt linningen er inspirert av tasmanske flettemønster og gir Tasman det unikt preget. Denne detaljen er ikke der bare for det dekorative, men også for å gi ekstra stabilitet rundt ankelen. Med naturlig ull på innsiden laget av beste kvalitet, holder Tasman deg varm samtidig som den puster. På grunn av den robuste sålen til Ugg Tasman passer den like godt til innendørs bruk som ute. Den er enkel å style og passer til de fleste ulike antrekk enten det er en til en joggebukse eller sammen med en kjole.

UGG + HERprosject

Gjennom sitt partnerskap med HERproject har Ugg styrket over 45 000 kvinnelige arbeidere som jobber innenfor den globale forsyningskjeden. Ugg Tasman er produsert på en fabrikk som er med på å hjelpe disse kvinnene. Med andre ord er du med på å støtte en god sak når du velger Ugg Tasman.