Vårjakker til dame 2024

Når naturen våkner til liv og solen begynner å skinne, er det på tide å gi garderoben din en etterlengtet oppdatering. Nå finner du vårens jakker til dame fra Acne StudiosGanni, Burberry, Camilla PihlScandinavian Edition og mange flere hos Dale. Enten du er på jakt etter en lett dunjakke, en vakker kåpe eller en kul denimjakke har vi vårjakken du leter etter.


Shop the look

Burberry trench coat til dame
Hos Dale Concept Store finner du et stort utvalg i trench coat fra Burberry til dame. Utforsk Kensington Trench og Waterloo hos våre butikker.

BURBERRY

Oppdag tidløs eleganse med Burberry Kensington Trench Coat. Perfektionert gjennom generasjoner av håndverk og design, tilbyr denne ikoniske jakken en perfekt balanse mellom klassisk stil og moderne raffinement. Med sitt signaturvannbestandige gabardinestoff og karakteristiske detaljer, er Burberry Kensington Trench Coat et must-have tillegg til enhver garderobe. Utforsk vårt utvalg i dag og legg til et snev av britisk eleganse i din stil.

Acne Studios

Utforsk den luksuriøse verden av Acne Studios damejakker! Med sitt unike skandinaviske design og avantgarde stil, er Acne Studios anerkjent over hele verden for å levere jakker av høy kvalitet som kombinerer form og funksjon på enestående måter.


Enten du leter etter en klassisk bikerjakke med et moderne tvist eller en elegant kåpe for å holde deg varm på kalde vårdager, finner du din nye vårjakke fra Acne Studios hos oss. Hvert plagg er nøye utformet med fokus på detaljer og materialer av høyeste kvalitet, noe som garanterer både stil og holdbarhet.


Med et utvalg av farger, mønstre og snitt, kan du finne den perfekte Acne Studios jakken som passer din personlige stil og smak. Enten du foretrekker en subtil og klassisk look eller ønsker å skille deg ut med en dristig statement-piece, vil Acne Studios jakker være ditt go-to valg for enhver sesong.

Scandinavian edition

Er du på jakt etter en vårjakke til dame som er funksjonell og værbestandig samtidig som du er velkledd? Da bør du sjekke ut vårens jakker fra norske Scandinavian Edition. 


Inspirert av rene linjer og skandinavisk funksjonalitet designer Scnadinavian Edition jakker til dame som både er elegante og praktiske. Med fokus på kvalitet er de laget av premiummaterialer som tåler både de kalde vårdagene og våte sommerkvelder. Med klassiske snitt og nøytrale farger er du klar for det skiftende været vi har i Norge med en jakke fra Scandinavian Edition i skapet.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post